LIFE STYLE TOP NEWS

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρήκε η ασφάλεια αεροδρομίου μέσα στο παντελόνι του (video)

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Ένας επιβάτης που ταξίδευε από την Κούβα στο Μαϊάμι συνελήφθη αφού προσπάθησε να περάσει λαθραία 9 ζωντανά πουλιά μέσα σε μια ειδική θήκη στο παντελόνι του.

Ο άντρας μόλις είχε φτάσει από την Αβάνα όταν το Τελωνείο και η Προστασία των Συνόρων των ΗΠΑ τον έψαξαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι ανακαλύπτοντας τα 9 εξωτικά πουλιά που είχε σε μια ειδική θήκη στην περιοχή του καβάλου (το σημείο του παντελονιού που περιβάλλει τα γεννhτικά όργανα) και φυσικά μένοντας με το στόμα ανοιχτό.

Επιπλέον η Αμερικανική υπηρεσία ψαριών και άγριων ζώων θα κάνει νέα έρευνα για να διαπιστώσει αν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει περάσει λαθραία και άλλα ζώα στο παρελθόν.

Ο Διευθυντής Λιμένος του Διεθνούς Αεροδρομίου του Μαϊάμι, Κρίστοφερ Μάστον, δήλωσε: «Εκτός από την επιβολή των νόμων περί μετανάστευσης και των τελωνειακών νόμων στα σύνορα, η CBP επιβάλλει νόμους για πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας Ψαριών και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ»

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More