LIFE STYLE TOP NEWS

Το «Καφέ της χαράς» αποκτά νέα ξανθιά πρωταγωνίστρια

Η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για το σενάριο

Η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1 θεωρείται δεδομένη, με τον Χάρη Ρώμα να έχει ήδη προετοιμάσει το σενάριο για την εξέλιξη των χαρακτήρων. Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», βρέθηκε καλεσμένη η Ζέτα Δούκα, η οποία αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στον νέο κύκλο επεισοδίων, ενώ έδωσε και μια μικρή γεύση από το σενάριο.

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι 15 χρόνια μετά. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά… Ο Χάρης Ρώμας για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 θα κάνει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. Μέσα σε αυτά τα σενάρια που γράφονται, ο Χάρης ήθελε να εμφανιστεί μια νέα γυναίκα, ως νέα είσοδος και μου πρότεινε να είμαι εγώ. Δεν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, με πολλή χαρά όμως τη δέχτηκα και μακάρι να ευοδωθεί».

Η Ρένια Λουιζίδου μια εκ των βασικών πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς αναφέρθηκε στη δυσκολία που έχει να επιστρέψει καθώς αυτή την περίοδο μετέχει στο καστ της σειράς το «Σόι Σου» που προβάλλεται από τον Alpha και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η ηθοποιός μιλώντας στο «7 Μέρες Tv» είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης.

Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια. Όλα περίεργα θα είναι, γι’ αυτό λέω ότι είναι δύσκολη η θέση μου. Ούτε εγώ θα ήθελα συναισθηματικά να δω το “Καφέ της Χαράς” ως τηλεθεάτρια. Κατ’ αρχάς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το “Σόι”. Όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και δεν θέλω να ζορίσω τον εαυτό μου να πάρει μια απόφαση πάνω σε υποθετικά δεδομένα».

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More