TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ WOMEN’S INTERNATIONAL CLUB ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκαν το Προεδρείο και μέλη του Women’s International Club, σήμερα 20 Μαρτίου 2019.

Την Πρόεδρο, κυρία Ρένα Παπαδοπούλου, την επίτιμη Πρόεδρο, κυρία Shaila Parveen, σύζυγο του Πρέσβη του Bangladesh στην Ελλάδα, και μέλη του Women’s International Club, του συνδέσμου δηλαδή γυναικών από 60 διαφορετικές χώρες που ζουν στην Ελλάδα, ανάμεσα τους και σύζυγοι Πρέσβεων και διακεκριμένες επαγγελματίες, υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.& Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε όλες τις κυρίες για τη συγκινητική τους πρωτοβουλία να επισκεφθούν τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας τη σημασία που έχει η δημιουργία μιας παγκόσμιας αλυσίδας αγάπης και προσφοράς για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. «Αυτή η τόσο ζεστή και συμβολική επίσκεψη σημαντικών γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο έχει για εμάς μεγάλη αξία διότι συμβάλλει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας αλυσίδας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. Μέσα από τη δράση σας στη χώρα μας συμβάλλετε και εσείς στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με την προσπάθεια σας για διάλογο και συμφιλίωση ανάμεσα στους λαούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More