TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Μια παράσταση για τον Καβάφη

Tο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Τομέα Εικαστικών της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο, παρουσιάζουν μια παράσταση – αφιέρωμα σε έναν από τους μεγαλύτερους Νεοέλληνες ποιητές, τον Κ. Καβάφη, με τίτλο «Απολείπειν ο Θεός Κωνσταντίνο Καβάφη».

Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στο κτήριο του Τομέα Εικαστικών, Ναυαρίνου 8, στις 20.00, με δωρεάν είσοδο.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕΚ: Καλλιρόη Βελέντζα, Εύη Γιαννακοπούλου, Χρυσάνθη Δούζη, Άγγελος Μαρίνης, Βαγγέλης Πετρόπουλος, Γιώργος Τσαπόγας, Ελένη Χρηστίδου
Κιθάρα: Μιχάλης Μπαστακός
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Μαργαρίτης
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να τηλεφωνήσουν, για να κάνουν κράτηση θέσης, στα τηλ. του Θεάτρου: 27210 82616 και 6983 581023.
Σημειώνεται ότι μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου εμπνεύσθηκαν από το μεγάλο ποιητή Κ. Καβάφη και δημιούργησαν εικαστικά έργα, δεκατρία από τα οποία εκτίθενται στην αίθουσα του Εικαστικού Εργαστηρίου και πλαισιώνουν την εκδήλωση. Οι μαθητές είναι οι εξής: Ζένια Κωνσταντοπούλου, Ευαγγελία Γιαννακοπούλου, Σοφία Κοντοπούλου, Καίτη Αντώναρου, Ιουλία Μακαρούνη, Γεωργία Μαλεύρη, Δήμητρα Μασουρίδη, Βασίλης Βαβαρούτσος, Νίκος Παναγόπουλος, Δημήτρης Σκούφης, Ελισσάβετ Πουλή, Κεμουέλ Γκαρσία, Μυρτώ Μούντανου –Ρόκα, Πέτρος Αλευράς.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More