TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βαρύ το κλίμα στη Φάρμα με την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα – Με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν

Ο Θανάσης Πάτρας έχασε στη μονομαχία από τον Βασίλη και πλέον αποτελεί παρελθόν από τη Φάρμα.

Μέρα αποχώρησης η σημερινή στη Φάρμα και δύο μονομάχοι πάλεψαν σκληρά για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Αρχικά, ο Κώστας Γκρέκας μονομάχησε με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για την αρχηγία. Ο Κώστας πήρε το πρώτο παιχνίδι, ο Βασίλης το δεύτερο και η μονομαχία οδηγήθηκε σε τρίτο αγώνισμα, στο οποίο ο Γκρέκας πήρε τη νίκη και την αρχηγία για ελάχιστη διαφορά.

Ο Κώστας Γκρέκας, ως νέος αρχηγός, επέλεξε για πρώτο μονομάχο τον Βασίλη, ο οποίος με τη σειρά του αποφάσισε να μονομαχήσει για μια θέση στη Φάρμα με τον Θανάση Πάτρα.

Ο Βασίλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής και ο Θανάσης Πάτρας αποχώρησε από τη Φάρμα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, με την Κυριακή Κατσογρεσάκη να μιλάει για τον Θανάση με δάκρυα στα μάτια. Η συγκίνηση για όλους κορυφώθηκε όταν ο Θανάσης Πάτρας τους αγκάλιασε όλους και εν συνεχεία άνοιξε την πόρτα κι έφυγε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έφυγε από τον αχυρώνα, αλλά έμεινε και συζήτησε με τους παίκτες μετά την αποχώρηση του Θανάση και όπως ήταν φυσικό ήταν όλοι συγκινημένοι.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More