TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Το αλσύλλιο της Μπούκας στο επίκεντρο σημαντικών αθλητικών δράσεων.

Το Σάββατο στην παραλία της Μπούκας πραγματοποιείται ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που σηματοδοτεί την μελλοντική πορεία του αλσυλλίου της παραλίας.

Μετά την καθοριστική επέμβαση των μελών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ στο αλσύλλιο το οποίο μετατράπηκε σε έναν «φυσικό πολυχώρο» για περιήγηση και αθλητικές δραστηριότητες το Σάββατο 17 Ιουλίου το απόγευμα υποδέχεται ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

Με τη συνεργασία του Δήμου ο σύλλογος πρωτοτυπεί και διοργανώνει για πρώτη φορά μέσα στο αλσύλλιο αγώνες δρόμου 5χιλιομέτρων αλλά και 10 χιλιομέτρων και για τα παιδιά 1000μ . Σε μια δύσκολη εποχή η πόλη της Μεσσήνης στην πράσινη όαση του παραλιακού της μετώπου φιλοξενεί και διεκδικεί τα πρωτεία σε τέτοιου είδους δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Με μια σειρά παρόμοιων δράσεων η παραλία της πόλης μπορεί να γίνει πόλος έλξης ενώ  παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη ενεργοποίηση για την υποδοχή και φροντίδα των επισκεπτών.

Γιάννης Λάσκαρης

Επικεφαλής συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης»/Γραμματέας Δ.Σ. Μεσσήνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More