TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αφιέρωμα στο Καρβέλι του Ταϋγέτου

Αφιέρωμα στο Καρβέλι πραγματοποιεί ο φορέας ψηφιακής προβολής και σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Στην ομορφιά που χάνεται. Όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα πρόκειται για ένα αυθεντικό και ανόθευτο κομμάτι του Ταϋγέτου .

Το Καρβέλι σε υποδέχεται στα χρώματα που η φύση έχει προικίσει σε αυτό το ορεινό κόσμημα του Ταϋγέτου. Μια  αφήγηση του διηγήματος της αυθεντικής ζωής είναι όλα τα σημάδια που προσμένουν τον περιηγητή για να του αποκαλυφθούν .

Ένα μικρό γραφικό χωριό με λιγοστούς αλλά επιμονους κατοίκους που κατορθώνουν να το διατηρήσουν ζωντανό και θελκτικό. Από το χωριό ξεκινούν μονοπάτια ενώ η διάσχιση του χωριού σε συνάρτηση με τους φιλοξενους κατοίκους προμηνύουν εμπειρία μοναδική..

Για την υλοποίηση του αφιερώματος συνεργάζονται ο Γιάννης Λάσκαρης ο Άρης Μπαρκουρας ο Γιάννης Γεωργακόπουλος και κάτοικοι και φίλοι του χωριού.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More