TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Συνάντηση με το Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας

Τα μέλη του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας επισκέφθηκαν, στα πλαίσια των εορταστικών ημερών, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, σήμερα 30 Δεκεμβρίου.

Αντήλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ευχαρίστησαν την Περιφέρεια για την υποστήριξή της με υλοποίηση έργων αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και για τις δράσεις ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στο γεγονός της υποστήριξης που δέχθηκε ο Σύνδεσμος στη διενέργεια σεμιναρίων επιμόρφωσης των προπονητών, τα οποία υλοποιήθηκαν στο χώρο του αμφιθεάτρου «Αλ. Κουμουνδούρος». Ο Αντιπεριφερειάρχης με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχές του για το νέο έτος, ευχόμενος υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο πρόεδρος του Συνδέσμου Άγγελος Σκαφιδάς, ο Γεν. Γραμματέας Στέλιος Παπαδόπουλος και τα μέλη Αντώνης Μαυρέας και Κωνσταντίνος Σπηλιοτόπουλος.

 

Συνάντηση με τη Δημοτική Αστυνομία

Ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Καλαμάτας Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο προϊστάμενος Γιώργος Πετρόπουλος και στελέχη της υπηρεσίας, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Αντήλλαξαν ευχές για το νέο έτος με τον αντιπεριφερειάρχη να τους ευχαριστεί για την επίσκεψη και να τους συγχαίρει για το έργο που προσφέρουν, όχι μόνο εντός της Καλαμάτας αλλά και σε όλο το Δήμο.

 

Συνάντηση με την πρόεδρο της Τ.Κ. Χράνων

Με την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χράνων Ελένη Κουράκλη συναντήθηκε σήμερα, 30 Δεκεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος. Η πρόεδρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια για τις προσπάθειες που κάνει για τον προγραμματισμό έργων που σχετίζονται με την αναβάθμιση της ασφάλειας κυκλοφορίας της 9ης επαρχιακής οδού, από Ριζόμυλο έως Κορώνη. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών για ένα νέο έτος δημιουργικό και απαλλαγμένο από τις σημερινές δυσκολίες που μας έχει οδηγήσει η πανδημία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More