TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές – Σωτήριος Κούκης & Χαράλαμπος Δήμιζας.

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα βρίσκονται οι :

Σωτήριος Κούκης, επαγγελματίας αγρότης, νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ψαρίου, τέως υποψήφιος Πρόεδρος Κοινότητας Ψαρίου το 2010 και τέως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2014.

Χαράλαμπος Δήμιζας – συνταξιούχος, Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάτω Μέλπειας από το 2014 έως σήμερα.

Οι ανωτέρω υποψήφιοι ανέφεραν:

κ. Κούκης : «Η άριστη και αγαστή συνεργασία, καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου, που είχα με τη Δήμαρχο κα. Γεωργακοπούλου, προκειμένου να υπάρχει άμεση επίλυση των προβλημάτων στη τοπική κοινότητα Ψαρίου, με ώθησαν να πάρω την απόφαση να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψαρίου με το συνδυασμό της, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή προς όφελος των κατοίκων της κοινότητας».

κ. Δήμιζας: «H επιλογή μου να συμπορευτώ με το συνδυασμό της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου αποτελεί μονόδρομο για εμένα, διότι είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει αρχές και όραμα για το τόπο μας, στοιχεία που αναγνώρισα και εκτίμησα κατά τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια αυτής τη δημοτικής περιόδου»

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους και τους καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία  νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More