TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ : Ο Χρήστος Τσαμπούρης στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο Χρήστος Τσαμπούρης, είναι κάτοικος Δωρίου, ελεύθερος επαγγελματίας, Απόφοιτος ΤΕΙ Μηχανικός – Τεχνικός Δομικών Έργων, (γιός του Γεώργιου Τσαμπούρη που είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δωρίου  τα έτη 1999 έως 2002), θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος με το συνδυασμό της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».

Σε δήλωσή του ο κ. Τσαμπούρης αναφέρει:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα τη πρόσκληση της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό της «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας». Αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί με τη κα. Γεωργακοπούλου, που η προσέγγιση και το όραμά της για τα πραγματικά και τα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μας, με κάνουν να πιστεύω πως μαζί μπορούμε να πάμε το Δήμο Οιχαλίας ψηλότερα.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία  νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More