TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Ξεκίνησαν οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου ΤΒΕΧ Europe 2023 – Peloponnese στην Καλαμάτα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου ΤΒΕΧ Europe 2023 – Peloponnese, που φιλοξενείται στην Καλαμάτα και διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια» στην παραλία Καλαμάτας, χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

«Αναγνωρίζουμε τη σημασία του ταξιδιωτικού blogging για την προώθηση του τουρισμού και είμαστε χαρούμενοι που η Καλαμάτα, η Μεσσηνία, η Πελοπόννησος φιλοξενεί αυτό το σπουδαίο τουριστικό γεγονός», ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κατά τον χαιρετισμό του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία σας στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, να γευτείτε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, να θαυμάσετε τους πολιτιστικούς και αρχαιολογικού μας θησαυρούς, να γνωρίζεται την κουλτούρα μας. Πολλοί από εσάς σίγουρα θα μας γνωρίζετε μέσα από τα παραδοσιακά μας προϊόντα, το λάδι, τις ελιές μας, αλλά η Καλαμάτα είναι πολλά περισσότερα. Είναι μια πόλη γεμάτη ζωή και επιλογές. Σας καλούμε να εξερευνήσετε την πόλη μας, να γευτείτε τη νόστιμη κουζίνα μας και να ζήσετε τη ζεστή φιλοξενία μας. Να απολαύσετε τις ομορφιές μας και να δείξετε σε όλο τον κόσμο πως θα ήταν αν βρίσκονταν κοντά μας».

Σημειώνεται ότι στο ΤΒΕΧ Europe 2023 – Peloponnese συμμετέχουν 360 travel bloggers και εκπρόσωποι των online travel media από δεκάδες χώρες και τουλάχιστον τρεις ηπείρους.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More