TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΩΣ: «Είχε μαρτυρικό θάνατο» γράφουν τα πολωνικά Μέσα για την Αναστάζια

Ο Τύπος στην Πολωνία «δείχνει» τον Μπαγκλαντεσιανό σαν τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης και στέκεται στην έρευνα που διέταξε ο Πολωνός υπουργός Δικαιοσύνης

Ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και ο τρόπος που αυτός επήλθε, απασχολεί σήμερα, όπως είναι φυσικό και τον Τύπο της Πολωνίας, από την οποία προερχόταν η άτυχη κοπέλα.

«Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα από το Βρότσλαβ είναι νεκρή. Η σορός της βρέθηκε στο νησί της Κω» αναφέρει η ιστοσελίδα wroclaw.pl για την 27χρονη που βρισκοταν στην Κω για λόγους εργασίας.

wroclaw1

«Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια. Ο αδερφός και ο σύντροφος της γυναίκας μίλησαν» σημειώνει από την πλευρά του το nczas.com.

ncazas

Την ίδια στιγμή, το wroclaw.wyborcza.pl αναφέρεται και στην έρευνα που έχει διατάξει ο Πολωνός υπουργός Δικαιοσύνης για τη συγκεκριμένη υπόθεση: «Φόνος μιας γυναίκας από το Βρότσλαβ στο ελληνικό νησί της Κω. Ο Zbigniew Ziobro επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για την Αναστάζια: «Διέταξα έρευνα», ενώ το tuwroclaw.com «δείχνει» τον Μπαγκλαντεσιανό σαν τον βασικό ύποπτο δολοφονίας της 27χρονης: «Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα είναι νεκρή. Εδώ βρέθηκε νεκρή. Δολοφόνος και απαγωγέας από το Μπαγκλαντές».

tujest

«Ο Zbigniew Ziobro ανακοίνωσε βήματα σχετικά με τον θάνατο της Αναστασίας. Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποκάλυψε τι θα κάνουν οι ανακριτές. Ο πολιτικός ανακοίνωσε τα επόμενα βήματα. Η πολωνική δικαιοσύνη δεν έχει καμία πρόθεση να παρακολουθεί παθητικά τις ενέργειες των ελληνικών υπηρεσιών» σημειώνει, από την πλευρά του το goniec.pl.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More