TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Δημήτρης Καφαντάρης – Τέσσερα  ακόμη νέα μέλη στην παράταξη

Τέσσερα  ακόμη νέα μέλη ανακοίνωσε ο  Δημήτρης Καφαντάρης  με την Δημοτική Παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”.

Δημήτρης (Τζίμης) Λίγγρης

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα , γιος του αείμνηστου Αντώνη Λίγγρη , εργοδηγός σε τεχνικό γραφείο , θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανδρέας  Γιαννόπουλος

Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία , με πλούσιο έργο στο ενεργητικό του και μην ξεχνάμε και την δεκαετή Προεδρία του στο πολιτιστικό σύλλογο του αγαπημένου του χωριού .
Ο Ανδρέας θα είναι Υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κορυφασίου
Μιχάλης Κοντός
Ο Μιχάλης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Μεσοπόταμο , στον αγαπημένο του τόπο, όπως ο ίδιος λέει σε κάθε του ευκαιρία, μαζί με την οικογένειά του, εχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Χανδρινού, άνθρωπος της προσφοράς δίπλα σε κάθε συμπολίτη του.
Ο Μιχάλης θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Μεσοποτάμου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
 Μαρία Αντωνοπούλου
Εμβληματική προσωπικότητα στο Βλαχόπουλο, με μεγάλη προσφορά στη τοπική κοινωνία , ως τέως υπάλληλος του Δήμου Παπαφλέσσα αλλά και ως Δημοτική Σύμβουλος 2014-19 στο Δήμο Πύλου Νέστορος, θα συνεχίσει μαζί με ,τη «Δύναμη Ελπίδας» και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Βλαχόπουλο.
 Η Μαρία, γεννήθηκε , μεγάλωσε και κατοικεί στο Βλαχόπουλο όπου τα τελευταία χρόνια εχει ενεργεί παρουσία στα δρώμενα του Συλλογου Γυναικών. Για τη Μαρία το Βλαχόπουλο, ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη της αγάπη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More