TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΗ : «Δύναμη Δημιουργίας»Γ ιώργος Αθανασόπουλος- Νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι

Νέους υποψηφίους συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.
Συγκεκριμένα, νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι θα είναι:
για τη Δημοτική Κοινότητα Αβραμιού o Κόλλιας Σωτήριος του Δημητρίου συνταξιούχος ΔΕΗ, για τη Δημοτική Κοινότητα Βούταινας ο Αθανασόπουλος Μιχαήλ του Ευάγγελου, αγρότης,
για τη Δημοτική Κοινότητα Εύας η Μπαρούτσου Παναγιώτα του Ευσταθίου βρεφονηπιοκόμος – ιδιωτική υπάλληλος, για τη Δημοτική Κοινότητα Πιπερίτσας η Αλευρά Ζαχαρούλα (Ρούλα) του Γεωργίου, ιδιωτική υπάλληλος, για τη Δημοτική Κοινότητα Τρικόρφου ο Γεωργακόπουλος Ανδρέας του Θεοδώρου, αγρότης και για τη Δημοτική Κοινότητα Χράνων ο Μπουσούνης Χρήστος του Παναγιώτη, ιδιωτικός υπάλληλος.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας.
Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους νέους υποψηφίους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More