TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην αγροτική έκθεση FILIATRA Agro Vision

Την αγροτική έκθεση «FILIATRA Agro Vision» επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023 ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, συνοδευόμενους από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, συνομίλησε με παραγωγούς και εμπόρους που συμμετέχουν στην έκθεση. Ο Δημήτρης Πτωχός άκουσε τα αιτήματα και τις προτάσεις τους και τους παρουσίασε το πρόγραμμά του για την αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Ο Δημήτρης Πτωχός από την έκθεση “Filiatra Agro Vision” δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στον εμπορικό σύλλογο, σε όλους τους φορείς, στην Περιφέρεια, στο Δήμο που ενισχύουν τέτοιες πρωτοβουλίες που στηρίζουν την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες εκθέσεις, να πραγματοποιούνται τέτοιες ομιλίες οι οποίες βοηθούν τον πρωτογενή τομέα που εδώ στην Τριφυλία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος. Ο πρωτογενής τομέας είναι ένα βασικός πυλώνας ανάπτυξης του προγράμματός μας. Είμαι απολύτως βέβαιος πως χρειάζονται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση του προγράμματός μας».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More