TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΗ : Πρόταση για υπαίθριο skate park στη Μεσσήνη, από τον Γιάννη Λάσκαρη

Skate park στους κοινόχρηστους χώρους της Μεσσήνης  προτείνει  ο Γιάννης Λάσκαρης σε δήλωσή του .

Ακολουθεί η πρότασή  του : 

Είναι καιρός πλέον  στην πόλη της Μεσσήνης να αξιοποιηθούν υποδειγματικά οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης που θα προσφέρουν ψυχαγωγία αναψυχή αλλά και δυνατότητα άθλησης στους πολίτες.

Μέλημα της αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι ιδιαίτερα η δημιουργία υπαίθριων χώρων για την ενασχόληση των νέων της πόλης με αγαπημένα αθλήματα. Η πρόταση μου αφορά τη δημιουργία Skate Park, που θα περιλαμβάνει ζώνες όδευσης που καταλήγουν σε πλάτωμα το οποίο θα διαθέτει εξέδρα.

Περιμετρικά μπορεί να υπάρχουν παγκάκια και παρτέρια με βλάστηση. Βασική προϋπόθεση είναι να τηρούνται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και οι δικλίδες ασφαλείας. Έτσι οι λάτρεις του skateboard, οι οποίοι είναι και πολλοί καθώς είναι διαδεδομένο άθλημα και στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στους νέους θα έχουν τον δικό τους χώρο, ενώ η πόλη μας θα πρωτοτυπήσει και θα έχει ένα θεματικό αθλητικό πάρκο που θα αποτελεί σημείο αναφοράς.

Θεωρώ πως πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στις απαιτήσεις της νέας γενιάς της Μεσσήνης σε αυτή τόσο δύσκολη εποχή που το δημογραφικό ουσιαστικά απειλεί το μέλλον της πόλης και έχουμε χρέος να συμβαδίσουμε με τα όνειρα και τα αιτήματα των νέων.

                                                                                                Γιάννης Λάσκαρης

                                                Επικεφαλής Συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More