TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«Σπαράσσεται» η δημοτική παράταξη του Παν. Νίκα – Έβγαλαν τα «μαχαίρια» οι πρώην συνοδοιπόροι

Διαλυτικά φαινόμενα έχουν ξεσπάσει στην πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη του δήμαρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, μετά τις οξείς ανακοινώσεις στελεχών της παράταξης.

Συγκεκριμένα, ο όλος καυγάς γίνεται για τον τρόπο εκλογής υποψηφίου δημάρχου από την ίδια τη δημοτική ομάδα. Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Οικονομάκου με ανακοίνωσή της χθες, ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει πίσω και ότι η διαδικασία που επιλέχθηκε να ακολουθηθεί από τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής ομάδος, την βρίσκουν αντίθετη, γιατί θέλει η εκλογή υποψηφίου να μην γίνει από ένα ελεγχόμενο εκλεκτορικό σώμα αλλά από τους  ίδιους τους δημότες, που όπως είχε προτείνει να διεξαχθεί δημοσκόπηση. Στο ίδιο κλίμα ήταν και η αντίδραση του τοπικού συμβούλου Καλαμάτας Παναγιώτη Λύρα, γιατί αποκλείστηκαν από την εκλογή οι τοπικοί σύμβουλοι. Στον αντίποδα, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα καταλογίζει η κα. Οικονομάκου αρκέστηκε να δηλώσει  το εξής καταπληκτικό “Μαρία, μην κυνηγάς φαντάσματα, δεν είμαστε εμείς οι αντίπαλοί σου”.

Απ’ ότι φαίνεται η παράταξη θα διασπαστεί σε τρία κομμάτια, το ένα θα προσκολληθεί με την Ελένη Αλειφέρη, που σε δημοσκόπηση που έγινε την έβγαλε να προηγείται όλων, το άλλο με την Μαρία Οικομάκου και το τρίτο με όποιον αναδείξει η κάλπη που θα στηθεί.

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More