TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Πολιτιστική σύζευξη Κορώνης Μεσσήνης.

Ευχαριστήρια επιστολή για την συμμετοχή  των «Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης» στα πολιτιστικά δρώμενα  του Δήμου ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ απέστειλε ο δήμαρχος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ στον συντονιστή των Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης Γιάννη Λάσκαρη.

Συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου και με  την παρότρυνση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΡΩΝΗΣ ομάδα των Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης βρέθηκε στην Κορώνη φιλοξενήθηκε κατέγραψε και παρουσίασε το φυσικό μεγαλείο της Κορώνης ενώ συμμετείχε και σε δράσεις για την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής.  «Εγκαινιάστηκε» με αυτόν τον τρόπο  μια σειρά δράσεων με επίκεντρο την Κορώνη αλλά και άλλες περιοχές της Πυλίας θέτοντας τα θεμέλια για  την πολιτιστική σύζευξη των Δήμων ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ και ΜΕΣΣΗΝΗΣ.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο Δήμοι έχουν κοινά σύνορα, μνημεία αξιοθέατα τουριστικά θέρετρα και τοπόσημα που «γειτονεύουν» τα οποία  με μνημόνια συνεργασίας μπορούν να στρέψουν περισσότερα «βλέμματα», περισσότερους επισκέπτες και τουρίστες στην περιοχή. Παράλληλα σοβαρά προβλήματα όπως ζητήματα που αφορούν την υγεία και τον δρόμο, ζητήματα υποδομών και ανάπτυξης θα πρέπει να τεθούν στο επόμενο διάστημα σε τροχιά  αναζήτησης λύσεων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More