TOP NEWS ΣΙΝΕΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cine Center ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Πρόγραμμα Προβολών από 24/9 έως 29/9

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ:Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (MAN OF GOD)

Υπόθεση: Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Είδος:Βιογραφική, Διάρκεια:109’.

Σκηνοθεσία:ΓελέναΠόποβιτς.

Πρωταγωνιστούν:Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόφ, ΜίκιΡουρκ, Χρήστος Λούλης, ΚαριοφυλλιάΚαραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, ΚίττυΠαϊταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Προβολές

Παρασκευή 24/9: 19:30 (2D)

 

ΘΕΡΙΝΗΑΙΘΟΥΣΑ:ΟSHANGCHIΚΑΙΟΘΡΥΛΟΣΤΩΝΔΕΚΑΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ (SHANGCHIANDTHELEGENDOFTHETENRINGS)

Υπόθεση:Ο «Shang-Chi και ο Θρύλος τον Δέκα Δαχτυλιδιών» είναι μια νέα ταινία υπερηρώων, βασισμένη στον ομώνυμο υπερήρωα της Marvel, Shang-Chi. Είναι η εικοστή πέμπτη ταινία του MarvelCinematicUniverse και η δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Shang-Chi, των «Μάστερ του Κουνγκ-Φου», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός SimuLiu. Ο Shang-Chi είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή. Τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Είδος:Περιπέτεια, Διάρκεια:132’.

Σκηνοθεσία:ΝτέστινΝτάνιελΚρέτον.

Πρωταγωνιστούν:Σίμου Λιου, Ακουαφίνα, Τόνι ΛιουνγκΤσίουΓουάι, Μισέλ Γεό, Τιμ Ροθ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, ΜπενεντίκτΓουόνγκ, Φλοριάν Μουντεάνου, ΦάλαΤσεν, ΡόνιΤσινγκ, Τζόντι Λονγκ, Άντυ Λε.

Προβολές

Παρασκευή 24/9: 21:30 (2D)

Σάββατο 25/9: 20:30 (2D)

Κυριακή 26/9: 20:30 (2D)

Δευτέρα 27/9: 20:30 (2D)

Τρίτη 28/9: 20:30 (2D)

Τετάρτη 29/9: 20:30 (2D)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More