TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ- Γιάννης Λάσκαρης

Παρέμβαση για διάβρωση παραλίας Αγίου Ανδρέα και πρόταση συνεργασίας Δήμου και Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,  από Γιάννη  Λάσκαρη ( επικεφαλής συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης)

Έκκληση να αντιμετωπισθεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ακτογραμμή του Αγίου Ανδρέα με συνέπεια η διάβρωση να έχει αλλάξει τη μορφολογία αλλά και  να εγκυμονεί  πολλά προβλήματα στους επαγγελματίες της περιοχής πραγματοποίησε με παρέμβαση  στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα το πρόβλημα έχει  επιφέρει βαρύτατο πλήγμα στους επαγγελματίες λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Πρόκειται άλλωστε  για μια περιοχή που αποτελεί  έναν από τους πλέον διάσημους προορισμούς του Δήμου Μεσσήνης . Επίσης αποτελεί χρέος  η περιβαλλοντική ευαισθησία σε ζητήματα της Αίπειας.

Σε δεύτερη παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο πρότεινε την συνεργασία του ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο προγράμματος Μαστογραφικού Ελέγχου εκτός της πόλης  και το πιο απομακρυσμένο χωριό  Είναι χρέος μας  για όλες τις γυναίκες  της Μεσσήνης και το μικρότερου χωριού του Δήμου και με μεγάλη περιοδικότητα να γίνεται διάγνωση και πρόληψη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More