TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Πρεμιέρα χθες του Solar Cinema στο πάρκο του λιμενικού

Ο Ελληνικός Ηλιακός Κινητός Κινηματογράφος, αποκλειστικό μέλος του Solar World Cinema Network, αποτελεί μια παράλληλη δραστηριότητα του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας.

Η πρώτη προβολή πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ,  2/8/23   στο πάρκο του λιμενικού, με το ντοκιμαντέρ  Delikado 

Λίγα λόγια για  το ντοκιμαντέρ 

Το Παλαουάν φαίνεται να είναι ένα ειδυλλιακό τροπικό νησί. Οι αμμώδεις παραλίες και τα πλούσια δάση του το έχουν κάνει έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ασίας. Αλλά για ένα μικρό δίκτυο από ακτιβιστές και αυτόκλητους τιμωρούς που προσπαθούν να προστατέψουν τους φυσικούς πόρους, το νησί μοιάζει περισσότερο με πεδίο μάχης. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον Μπόμπι, την Τάτα και τον Νίβς, τρεις από τους ηγέτες του δικτύου, όσο ρισκάρουν τη ζωή τους σε μια μάχη Δαβίδ και Γολιάθ όπου παλεύουν να σταματήσουν τις κυβερνήσεις και τους επιχειρηματίες από το να καταστρέψουν το τελευταίο περιβαλλοντικό οχυρό των Φιλιππίνων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More