TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Απάντηση Τατούλη σε Νίκα: Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος, ένα λάθος που κάποιοι επέβαλαν στον κ. Δήμαρχο αυτή την συμπεριφορά.

«Ήταν μια εκδήλωση των προκλήσεων της πόλης της Καλαμάτας, είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή την επιτροπή παρακολούθησης την κάνουμε στην Καλαμάτα, είναι  η κρισιμότερη επιτροπή στα πλαίσια της αναθεώρησης μας, οι αποφάσεις που θα παρθούν εδώ θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα υλοποίησης του προγράμματός μας και πάνω απ’ όλα αρχίζουμε ήδη την προετοιμασία και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επέλεξα η Καλαμάτα να γίνει η πόλη που θα οργανώσει αυτή την επιτροπή παρακολούθησης θα ετοιμάσει την καινούργια προγραμματική περίοδο.» Επεσήμανε μεταξύ άλλων το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης σε δήλωση του για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού για τις εργασίες της ετήσιας αξιολόγησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου και την προβολή των έργων που χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε.

Ερωτηθείς ο περιφερειάρχης απάντησε για όσα τον κατηγορεί ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, δηλαδή  την μετατροπή της εκδήλωσης σε προεκλογική φιέστα , ο κ. Τατούλης δήλωσε: ο καθένας πρέπει να κρατήσει στο ύψος τον θεσμό που εκπροσωπεί είναι δήμαρχος δεν είναι Περιφερειάρχης είμαι Περιφερειάρχης δεν είμαι δήμαρχος, νομίζω ότι αυτό που ζητούν όλοι οι πολίτες είναι ο καθένας να κρατήσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπεί απαγορευτικά και τέτοιες απόψεις νομίζω ότι είναι περασμένων εποχών. Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος, ένα λάθος που κάποιοι επέβαλαν στον κ. Δήμαρχο αυτή την συμπεριφορά. Ξέρεται όταν δεν υπάρχει η πολίτική εμπειρία, πολλά πρόσωπα που θέλουν να εμπλέκονται στη δημόσια ζωή παρασύρονται πολύ εύκολα από τους διπλανούς τους, από τους κοντινούς τους αλλά και από τους μακρινούς τους που θέλουν να κρατούν ένα ταραγμένο τοπίο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Καλαμάτα, με την Μεσσηνία ούτε μα την Πελοπόννησο.

Τέλος να επισημάνουμε ότι ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στο δίπλα στο περιφερειάρχη καθόταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

 

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More