TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Πέντε νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Θανάσης Βασιλόπουλος o επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας» 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»  Θανάσης Βασιλόπουλος , παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 06/02/2019, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας πέντε νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Πραγματικά, αισθάνομαι υπερήφανος έχοντας επιλεγεί, μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία, τόνισε ο Θανάσης Βασιλόπουλος, να είμαι πρώτος μεταξύ ίσων στη Δημιουργική πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας και σήμερα να έχω την τιμή να παρουσιάζω πέντε ενεργούς πολίτες, με σημαντική προσφορά στα επαγγελματικά, κοινωνικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Και ξεκινώ ευθύς αμέσως να σας τους παρουσιάσω:

Πολίτης Δημήτρης

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Καλαμάτας, Αντιδήμαρχος και πρόεδρος σε Νομικά πρόσωπα του Δήμου Καλαμάτας.

Σήμερα είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Υπεύθυνος των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Καράμπελας Νίκος

Φαρμακοποιός – Ελεύθερος Επαγγελματίας με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κλινική φαρμακολογία.

Σύμβουλος ορθομοριακών σκευασμάτων.

Εκπαιδευτής τεχνικών φαρμάκων, καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας.
Κριτσωτάκης Σωτήρης

Οικονομολόγος – Ελεύθερος Επαγγελματίας

Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου. 
Μαρινάκης Σαράντος

Δασικό Υπάλληλος

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ βαθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας και σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Καλαμάτας.
Δούζης Ιωάννης


Ιατρός – Ιατροδικαστής

Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More