LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αυλαία για τις Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας με σπουδαίους καλλιτέχνες

Με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, ανοίγει αυλαία αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, η σπουδαία πολιτιστική διοργάνωση που γίνεται θεσμός στην πόλη μας, υπό τον τίτλο «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας».

Με πρωταγωνιστές τον Jean-Guihen Queyras, έναν από τους πιο εμβληματικούς βιολοντσελίστες της εποχής μας, τον ανερχόμενο βιολονίστα- φαινόμενο Ιόνιαν Ηλίας Καντέσα και πολλούς αναγνωρισμένους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας  πραγματοποιούνται φέτος για τέταρτη χρονιά, από 25 μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου.

Οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας ιδρύθηκαν το 2017 από την βιολοντσελίστα Indira Rahmatulla, τον συνθέτη και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Στάθη Γυφτάκη και τον βιολοντσελίστα Δημήτρη Λάμπο και οργανώνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας, καθώς πρωταρχικός στόχος είναι η διεξαγωγή ενός ασφαλούς Φεστιβάλ, με όλα τα μέτρα προστασίας για το κοινό, τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Πολιτισμού και των αρμόδιων υγειονομικών αρχών. Οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή, 25.09 / 18:00 – Manos Kitsikopoulos – Piano Recital

Σάββατο, 26.09 / 18:00 – Jonian Ilias Kadesha & CAERUS Chamber Ensemble

Κυριακή, 27.09 / 18:00 – The colour of sound/Τα χρώματα του ήχου με τους Jean-Guihen Queyras και Jérémie Queyras

Δευτέρα, 28.09 / 20:00 – Daphnis and Chloe (1931) / Arionas Gyftakis Jazz Trio σε συνεργασία με τη Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας

Τρίτη, 29.09 / 20:00 – Beethoven & Shostakovich με τους Alexia Mouza, Felix Froschhammer και Indira Rahmatulla

Στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας
Είσοδος: 5 €

Περισσότερες πληροφορίες: https://kalamatamusicdays.com/concerts-gr/

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More