LIFE STYLE TOP NEWS

Παραιτήθηκε από ταινία για να μην παίξει δίπλα στη Μαντόνα

Μια χολιγουντιανή ηθοποιός παραιτήθηκε από το cast ταινίας του 1992 όταν έμαθε ότι θα εμφανιστεί στο πανί πλάι στη Μαντόνα.

Αυτό αποκάλυψε πρόσφατα η Debra Winger για όσα έγιναν, ή μάλλον δεν έγιναν, στα πλατό της ταινίας «A League of Their Own» του 1992…

Παραιτήθηκε από ταινία για να μην παίξει δίπλα στη Μαντόνα

Σύμφωνα με την Telegraph, η Winger είχε πάρει τον ρόλο της Dottie, την οποία ερμήνευσε τελικά η Τζίνα Ντέιβις.

Η Winger έκανε προπονήσεις με ομάδα ράγκμπι για 3 μήνες για να μπει στον ρόλο, όταν όμως η σκηνοθέτιδα Penny Marshall της ανακοίνωσε πως στο φιλμ θα παίξει και η Μαντόνα, η Winger θεώρησε πως η ταινία θα διολίσθαινε στην παρωδία, «σαν ταινία με τον Έλβις».

Πώς κρίνει όμως την απόφασή της να μην παίξει τελικά στην ταινία; «Όσο διασκεδαστικό κι αν ήταν το αποτέλεσμα, δεν είναι μια ταινία που βγαίνεις και λες ‘‘ουάου, κοίτα τι έκαναν αυτές οι γυναίκες’’, αλλά λες ‘‘είναι αυτό αλήθεια;’’».

Πώς βλέπει η 66χρονη σήμερα Winger την ερμηνεία της Μαντόνα; «Νομίζω ότι η υποκριτική της μίλησε από μόνη της».

Η Τζίνα Ντέιβις απέσπασε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της και η Μαντόνα τιμήθηκε με αντίστοιχη υποψηφιότητα για πρωτότυπη μουσική.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More