TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΟΥΤΙΦΑΡΗ-ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΟΥΛΙΤΣΙ | Δημόσια παρέμβαση και έκκληση για αγροτικούς δρόμους.

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις η κατάσταση στην αγροτική οδοποιία στα χωριά Κουτίφαρη Πουλίτσι  και Περδικόβρυση, ύστερα  από αυτοψία διαπιστώθηκε πως είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση με τον κίνδυνο να μην μπορέσουν να εκτελέσουν καμία αγροτική εργασία οι συμπολίτες μας που ζουν και έχουν κτήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Για τον λόγο αυτό κάνω δημόσια έκκληση να υπάρξει άμεσα αποκατάσταση καθώς όπως πλησιάζει η ελαιοκομική περίοδος διαφαίνεται πως θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα. Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών συνέβαλλαν στην ολοκληρωτική καταστροφή τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πολλών ετών. Ακόμη και τα αγροτικά οχήματα δύσκολα πλέον μπορούν να προσεγγίσουν κτήματα και χωράφια ενώ η πρόκληση σοβαρού ατυχήματος καραδοκεί.

Να τονίσω πως το πρόβλημα αγγίζει δεκάδες οικογένειες και κυρίως συμπολίτες μας που το κύριο εισόδημα προέρχεται από την ενασχόληση με τη γη.

 

Γιάννης Λάσκαρης

Επικεφαλής Παράταξης «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More