LIFE STYLE TOP NEWS

Ποιος διάσημος κέρδισε τον τίτλο της πιο επιτυχημένης εμφάνισης στο φετινό Halloween;

Ο Harry Styles κέρδισε τον τίτλο της πιο «επιτυχημένης εμφάνισης για το φετινό Χάλογουιν».

Ο τραγουδιστής μεταμορφώθηκε στον Danny Zuko του διάσημου μιούζικαλ Grease και μάλιστα, δεν έμεινε μόνο… στο κοστούμι.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Harry Styles παρουσίασε το άλμπουμ του «Harry’s House» και χάρισε ένα μοναδικό σόου στο κοινό του Λος Άντζελες.
Ντυμένος με ένα δερμάτινο τζάκετ και έχοντας την ίδια «κόμμωση» με τον Danny, o Styles ανέβηκε στη σκηνή κι αν κρίνει κανείς από τις αντιδράσεις του κόσμου, πέτυχε με μεγάλη επιτυχία την «αποκριάτικη αμφίεση που ήθελε» και πρόσθεσε μία νότα από τα ’70ς στο σόου του.

Μάλιστα, από την εμφάνισή του δεν έλειψαν και οι χορευτικές κινήσεις. 44 χρόνια μετά την κυκλοφορία της δημοφιλούς ταινίας, ο μουσικός μιμήθηκε τον John Travolta και το κοινό του, που είχε την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από το μιούζικαλ, τον αποθέωσε.

Κατά το τέλος της συναυλίας του, φρόντισε να υψώσει στη σκηνή μια σημαία με τα χρώματα της LGBTQ κοινότητας, εκφράζοντας έτσι την υποστήριξή του.

ηαρυ
Τα σχόλια στο Twitter κάνουν λόγο για «την καλύτερη αμφίεση» από κάποιον celebrity για το φετινό Χάλογουιν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More