TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : 3ο Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου – Ολοκληρώνεται με τους αγαπημένους KOZA MOSTRA , 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐀𝐜𝐭: 𝐄𝐢𝐬𝐚𝐠𝐠𝐞𝐥𝐞𝐚𝐬

Σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Αυγούστου 2023 ολοκληρώνεται με τους αγαπημένους KOZA MOSTRA , 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐀𝐜𝐭: 𝐄𝐢𝐬𝐚𝐠𝐠𝐞𝐥𝐞𝐚𝐬

KOZA MOSTRA

Το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα. Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο“δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.

Οι KOZA MOSTRA έχουν εξελιχθεί στο πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας της Ελλάδας, κάτι που αποδεικνύεται από την  σταθερότητα των εμφανίσεων και των συνεργασιών τους εντός και εκτός συνόρων. Δημιούργημα του μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα στις αρχές του 2012 (ο οποίος και υπογράφει όλες τις συνθέσεις του σχήματος) και γνωστοί γιατην επανασύσταση της παραδοσιακής, λαϊκής και ρεμπέτικης του μεσοπολέμου μουσικής φιλτραρισμένης μέσα από ska, rock, punk ηχοχρώματα και αναδεικνύοντας το πόσο σύγχρονη και επίκαιρη μπορεί να είναι τελικά η παράδοση και η κουλτούρα μας.

Δεν είναι τυχαίος άλλωστε και ο χαρακτηρισμός του “Alcohol is free” ως classic & iconic από τους ίδιους τους παραγωγούς της Eurovision, συμμετοχή η οποία έφερε και την καλύτερη θέση της τελευταίας 15ετίας για την χώρα μας.

Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο“δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.

 

 

 𝐄𝐢𝐬𝐚𝐠𝐠𝐞𝐥𝐞𝐚𝐬

Είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο της Καλαμάτας και όχι μόνο ...
Ο Εισαγγελέας σε ένα μοναδικό open σήμερα  Κυριακή 6 Αυγούστου!!!
Τα τραγούδια του είναι όλα βιωματικά και η έμπνευσή του προέρχεται από τις συναναστροφές του με τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που αποκτά. Αγαπά πολύ τη Καλαμάτα, που αποτελεί πηγή έμπνευσης του!!! Μέσα απ’τους στίχους του εκφράζεται ελεύθερα και έχει σαν στόχο να ενώσει και να αγγίξει τον κόσμο κι όχι να ξεχωρίσει από αυτόν..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More