TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Την μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Μεγαλόπολης

Μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο Μεγαλόπολης ξεναγήθηκαν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, στην Παλαιόχουνη της Αρκαδίας, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων γυμνασιόπαιδων από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες τις οποίες διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα παιδιά υποδέχθηκε επί τόπου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας υπογραμμίζοντας -κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους- τον σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας γενικότερα.

Στόχος των επισκέψεων και των ξεναγήσεων -η σειρά των οποίων θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Νοεμβρίου- είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες γυμνασίων από τις 5 Π.Ε. να δουν από κοντά και να ενημερωθούν, από στελέχη της πιο πάνω μονάδας, πώς αυτή λειτουργεί και πώς γίνεται η διαχείριση των σκουπιδιών.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων σχολείων από τις 5 Π.Ε. που διοργανώνει η Περιφέρεια στη μονάδα διαχείρισης της Παλαιόχουνης, την ερχόμενη Δευτέρα 20 του μήνα θα μεταβούν στην εν λόγω υποδομή το 1ο Γυμνάσιο Αργους, με τον κύκλο των επισκέψεων σχολείων να ολοκληρώνεται την Τρίτη 21 Νοεμβρίου με το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.

Συνολικά, την μονάδα στην Παλαιόχουνη θα επισκεφθούν μαθητές και μαθήτριες από τρία γυμνάσια της Μεσσηνίας, δύο της Αργολίδας κι από ένα της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More