TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας – Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 150 και πλέον φίλων, μελών και δρομέων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΔΥΜ, στο κέντρο της πόλης, στη κατάμεστη κοσμική αίθουσα “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ”.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, o Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, O Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Θανάσης Χριστόπουλος , ο Λιμενάρχης Καλαμάτας Νίκος Κωνσταντέλλης, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας στον τομέα του Αθλητισμου Γιώργος Λαζαρίδης, ο Διοικητής του Σρατιωτικού Μουσείου Καλαμάτας και πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσήνίας Χρήστος Κορομηλάς, ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, επίσης μέλος του ΣΔΥΜ, όπου και η δωρεά της Πίτας στο σύλλογο,
μέλη των συλλόγων του ΞαναρXί-ΖΩ,του ΣΥΦΑΜΕΑ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου εθελοντών “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ”,του Ορειβατικού Καλαμάτας και του Κεθέα καθώς και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Διαβολιτσίου Όλγα Μπαρούνη.
Ο Πρόεδρος τους συλλόγου Χρήστος Μπένος υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους, ευχαριστώντας τους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας στην εκδήλωσή μας, το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράστασή τους προς στο σύλλογο, όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΔΥΜ και ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και καλά τρεξίματα σε όλους.
Τόνισε πως η μεγαλύτερη πρόκληση του Συλλόγου είναι η εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 10-2, με στόχο στην δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ .
Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των νέων Μαραθωνοδρόμων για το 2023 οι οποίοι δόθηκαν στους : Δουλγερίδη Άρη, Καλδή Άννα, Κρητικό Βασίλη, Λιανό Στάυρο, Μούγγο Στασινό,
Σμυρλή Βασίλη, Τασιοπούλου Παρασκευή και Χαρίτου Ιωάννα. Και οι βραβέυσεις των γρηγορότερων Μαραθωνοδρόμων 2023 δόθηκαν στους Μπάκα Σταυρούλα και Αγγελόπουλο Δημήτρη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More