TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας – Πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.” Κώστας Παπαδάκης: “Η ασφάλεια ενισχύεται σε συνεργασία με την εταιρεία security…”

Στην ενίσχυση της ασφάλειας στον χώρο του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου προχωρά ο Δήμος. Μετά και τα τελευταία περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που καταγράφηκαν, ο πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.” Κώστας Παπαδάκης, σε δηλώσεις του σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 έκανε γνωστό, ότι η ασφάλεια ενισχύεται σε συνεργασία με την εταιρεία security, η οποία ήδη επιτηρεί και προστατεύει τους χώρους του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαδάκης, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο, ο χώρος του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου στην Αγία Τριάδα φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία, ενώ έχει ενισχυθεί και η αστυνόμευση με επιπλέον περιπολίες από την ομάδα ΔΙΑΣ, σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

PAPADAKHS 1

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν στο χώρο και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είναι σε 24ωρη βάση ελεγχόμενος.

Επίσης, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.”, στόχος είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου, ενημερώνοντας ότι θα ακολουθήσουν εργασίες συντήρησης και επισκευών των εγκαταστάσεων και ενίσχυσης του πρασίνου.

PAPADAKHS 3

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More