LIFE STYLE TOP NEWS ΚΟΣΜΟΣ

Ποσό ρεκόρ για τη Χρυσή Σφαίρα της Μέριλιν Μονρόε-Πουλήθηκε 250.000 δολάρια

Στο σφυρί και το διθέσιο κάμπριό της

Κανονικός… «πόλεμος» έγινε σε δημοπρασία της Julien’s Auction για τη Χρυσή Σφαίρα της Μέριλιν Μονρόε, η οποία βγήκε στο σφυρί και τελικά πουλήθηκε στην τιμή – ρεκόρ των 250.000 δολαρίων. 

Ο θαυμαστές της ξανθιάς σεξοβόμβας έδωσαν γη και ύδωρ για να αποκτήσουν το χρυσό αγαλματάκι που είχε κερδίσει η ηθοποιός το 1961.

Στο σφυρί βγήκε και η μαύρη διθέσια Ford Thunderbird του 1956 που οδηγούσε η Μέριλιν, η οποία πουλήθηκε στην τιμή των 490.000 δολαρίων.

Η ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί να οδηγεί το αυτοκίνητο αυτό με τον τότε σύζυγό της, τον θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, λίγο μετά τον γάμο τους το 1956. Η Μονρόε είχε το συγκεκριμένο κάμπριο για έξι χρόνια, έως λίγο πριν από τον θάνατό της το 1962.

Στην ίδια δημοπρασία πουλήθηκε και αντίγραφο από το πρώτο τεύχος του Playboy, στο εξώφυλλο του οποίου εμφανίζεται η Μονρόε και το οποίο φέρει την υπογραφή του εκδότη του Χιου Χέφνερ, στην τιμή των 32.000 δολαρίων.

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More