ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης

«Έχω εκφράσει το ενδιαφέρον να είμαι επικεφαλής μιας ακομμάτιστης, ενωτικής και πολυσυλλεκτικής Κίνησης , δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο, που θα απαρτίζεται από άτομα της κοινωνίας, που είναι σε θέση και να έχουν την διάθεση να βοηθήσουν την πόλη και τον Δήμο του αύριο». Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του χθες ο αναπληρωτής  γενικός διευθυντής του Δήμου Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης.

Ο κ. Τζαμουράνης που προέρχεται από τον κεντροαριστερό χώρο, εργάζεται στο δήμο από το 1982, είχε την ευκαιρία να υπηρετήσει δίπλα σε όλες τις Δημοτικές αρχές των τελευταίων 40 ετών, αρχικά ως μηχανικός και στη συνέχεια σαν διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών και τώρα αναπληρωτής γενικός διευθυντής. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας θα προχωρήσει σύντομα στην επίσημη ανακοίνωση, όπου θα παρουσιάσει τους στόχους του και κάποια από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του. Όσο  για το κώλυμα εκλογιμότητας που υπάρχει, αυτό θα επιλυθεί άμεσα  καθώς αναμένεται να  ψηφιστεί σχετική Νομοθετική Ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More