LIFE STYLE TOP NEWS

Δείτε ένα πρωτοποριακό τροχόσπιτο… 300.000 ευρώ

Τολμά σχεδιαστικά προοιωνίζοντας το μέλλον

Με την ιδιαιτέρως φουτουριστική φόρμα του και τον κομψό πτυσσόμενο σχεδιασμό του φυσικά, το Romotow Camper εισάγει το τροχόσπιτο στην επικράτεια του 21ου αιώνα.

Γεμάτο υπέροχες καμπύλες, το Romotow αναπαύεται σε ένα πανάλαφρο σασί από ανθρακονήματα. Η μαγεία αρχίζει όμως όταν είναι ακίνητο και το εσωτερικό τμήμα απομακρυνθεί από τη βάση, δημιουργώντας ένα σχήμα «Τ» και αποκαλύπτοντας επιπλέον χώρο για αναψυχή!

Το 27 τετραγωνικών εσωτερικό προσφέρει κομψότατους χώρους που περιλαμβάνουν υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα. Όσο για το κόλπο με το σχήμα «Τ», προσφέρει επιπλέον χώρο 70%, τον οποίο μπορεί ο ένοικος να εκμεταλλευτεί για ό,τι τραβά η καρδιά του.

Το Romotow Camper παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012 από το σχεδιαστικό γραφείο W2 της Νέας Ζηλανδίας, αν και αποτελούσε μέχρι πρόσφατα όνειρο.

Κι όμως, πλέον έχει αρχίσει να κατασκευάζεται και σύντομα θα είναι διαθέσιμο, κοστίζοντας στη βασική του έκδοση 350.000 δολάρια (307.000 ευρώ). Αποτελώντας έτσι κάτι που ελάχιστοι θα απολαύσουν…

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More