TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σύσκεψη με Προέδρους Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών

Σύσκεψη με Προέδρους Συμβουλίων και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, υπό την προεδρία του Δημάρχου, με τη συμμετοχή άλλων αιρετών του Δήμου και υπηρεσιακών παραγόντων. Τη σύσκεψη απασχόλησαν οι ανάγκες ανά Τοπική Κοινότητα σε θέματα οδοποιίας, δημοτικής και αγροτικής, ύδρευσης, σχολικών κτηρίων, προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κ.λπ.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην παρέμβαση με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Καλαμάτας» και την υποβολή αιτήσεως για την ένταξη της πράξης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών, με προϋπολογισμό άνω του 1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 300.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους. Στόχος της είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
Ο Π. Νίκας αναφέρθηκε, ακόμη, και στη διενέργεια παρέμβασης για την αναβάθμιση των πάρκων του Δήμου που βρίσκονται στο Πήδημα, τον Άγιο Φλώρο, τον Άρι και τη Βέργα (Αλμυρό), εν όψει της θερινής περιόδου.
Τέλος, επεσήμανε πως η χρηστή διαχείριση των χρημάτων του Δήμου θα συνεχισθεί και κατά την προεκλογική περίοδο.
Θα ακολουθήσουν συσκέψεις με τους Προέδρους και Εκπροσώπους Κοινοτήτων των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More