TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συμμετοχή των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας στην εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας πρόκειται να συμμετάσχουν στη διήμερη εκδήλωση του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμάτας, στις 15 και 16 Απριλίου 2019.

Αυτό το διήμερο έχει ως στόχο τη γνωριμία και συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού», την οικονομική του ενίσχυση, την ενημέρωση, εκπαίδευση, καθώς και τη συμμετοχή παιδιών και μεγάλων στις παράλληλες δράσεις που θα υλοποιηθούν με επιδείξεις, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις και δραστηριότητες, από Φορείς, Υπηρεσίες, πολιτιστικούς, μουσικούς, επιστημονικούς συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, διασωστικές ομάδες, κ.λπ.
Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του παιδιού, που θα είναι διήμερης διάρκειας, θα λάβουν μέρος και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Καλαμάτας με τις παρακάτω δράσεις :
(1) Συμμετοχή των παιδιών στο ποδοσφαιρικό τουρνουά (Δευτέρα – Τρίτη, 16:00-19:00)
(2) Σκάκι (Δευτέρα, ώρα 8:30-13:00)
(3) Ρομποτική (Δευτέρα – Τρίτη, ώρα 16:00-19:30)
(4) Πειράματα (Τρίτη, ώρα 8:30-13:00)
(5) Εικαστικές Εφαρμογές (Δευτέρα, ώρα 16:00-19:00).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και ενημερωτικό περίπτερο από 8.30 έως 13.00 και από 3.30 έως 7.30 για τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στον περιμετρικό χώρο του γηπέδου, για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More