TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

“Καλαμάτα Ξεκινάμε”Μαρία Οικονομάκου Επίσκεψη στην Σπερχογεία

Τη Σπερχογεία επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Οικονομάκου, συνοδευόμενη από μέλη του συνδυασμού μας.
Η κα Οικονομάκου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι της ανέφεραν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, τα έργα που περιμένουν, αλλά και τις προτάσεις τους για την περαιτέρω ανάπτυξη της.
Η ίδια, επανέλαβε την προγραμματική της δέσμευση για ισομερή κατανομή των έργων σε όλες τις περιοχές του καλλικρατικού Δήμου και όχι μόνο στο κέντρο της Καλαμάτας, αλλά και την έντονη συνεργασία που θα έχει με το τοπικό συμβούλιο για το σχεδιασμό παρεμβάσεων και εύρεσης πόρων, με σκοπό τη χρηματοδότηση των αναπτυξιακών δομών της. «Κυρίαρχος στόχος του συνδυασμού «Καλαμάτα Ξεκινάμε» είναι η μόνιμη συνεργασία με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου, έτσι ώστε οι ίδιοι οι κάτοικοι να προωθούν τα σημαντικά για τη περιοχή τους ζητήματα και να σχεδιάζουμε από κοινού τις παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες», τόνισε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More