TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εγκαινιάζεται ένας χώρος πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων στον Άρι

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός χώρου, ο οποίος θα αποτελέσει κέντρο των πολιτιστικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στον Άρι και την ευρύτερη περιοχή. Ο πολυχώρος αυτός βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο, σε πρώην συνεταιριστικά κτήρια, που ο Δήμος Καλαμάτας μετασκεύασε και αποδίδει στην τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για δύο συνεχόμενα κτήρια, σχήματος Γ, το πρώτο των οποίων ανακατασκευάσθηκε με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013 και, συγκεκριμένα, από τον άξονα LEADER. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 70.000 ευρώ με το ΦΠΑ, ενώ η ανάδοχος Βασιλική Ι. Καραγιάννη προσέφερε έκπτωση 47,36 %.
Το δεύτερο κτήριο υπέστη τις κατάλληλες παρεμβάσεις με χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ. Ο προϋπολογισμός μελέτης ήταν 48.000 ευρώ με το ΦΠΑ και η έκπτωση εργολαβίας από πλευράς του αναδόχου Ικτίνος ΑΕ ανήλθε σε 49,96%.
Ο νέος πολυχώρος του Δήμου Καλαμάτας στον Άρι εξοπλίσθηκε με καθίσματα, τραπέζια και άλλα αναγκαία υλικά.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More