LIFE STYLE TOP NEWS

Το Σόι σου: Το συγκινητικό αντίο των ηθοποιών

Το τελευταίο επεισόδιο έκανε τους φαν να κλάψουν!

Μετά από πέντε σεζόν η δημοφιλής σειρά «Το Σόι Σου» έριξε αυλαία. Με αφορμή το οριστικό φινάλε οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha μαζεύτηκαν και παρακολουθήσουν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο.

Η Βάσω Λασκαράκη μια εκ των πρωταγωνιστών μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram έστειλε το δικό της μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό που αγάπησε την σειρά για πέντε ολόκληρα χρόνια και της χάρισε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Χθες βράδυ έκλεισε ένας κύκλος ….θα ανοίξουν φαντάζομαι άλλοι πολλοί. Σας εύχομαι όμως μια φορά στην επαγγελματική σας πορεία να έχετε την τύχη και την χαρά να συνεργαστείτε με μια τέτοια ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες …με τα πάνω μας και κάτω μας με τα καλά μας και τα ανάποδα μας ζήσαμε μαζί 5 χρόνια … σας ευχαριστούμε που μας αγαπήσατε …αυτοί είμαστε το σόι σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος Mπουρδούμης έγραψε “Μετά από 5 χρόνια ένας κύκλος κλείνει!Θα είστε όλοι στη καρδιά μου!Καλή αντάμωση οικογένεια!”

O Μελέτης Ηλίας έγραψε: “Ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου όλο αυτό το τρελό παρεακι για τα 5 υπέροχα χρόνια! Για μένα ήταν ενα μεγάλο μάθημα όλο αυτο.307 επεισόδια όπου εγώ και η κοπέλα δίπλα δεν λειψαμε απο κανενα!!! Σας αγαπώ ολους και σας ευχαριστώ για την υπεροχη εμπειρια που ζήσαμε ολον αυτόν τον καιρο!! Βάσω Λασκαράκη σε αγαπω και θα σε αγαπώ για πάντα!!!! Κι επειδή είναι όπως είπα μια δυσκολη μερα…εδω μια φωτογραφία σε ενα απο τα πιο δύσκολα γυρίσματα που κάναμε σε αυτη τη διαδρομή!”

H Iωάννα Ασημακοπούλου έγραψε “Αυτό το ταξίδι των πέντε χρόνων ήταν ένα από τα πιο όμορφα ”

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More