TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Περισσότερες από πέρυσι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας

Εκατό περισσότερες από πέρυσι είναι οι αιτήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας, όπως προκύπτει από την διαδικασία ηλεκτρονικής τους κατάθεσης με τη βοήθεια υπαλλήλων των ΚΔΑΠ. Η προθεσμία έληξε στις 28 Ιουνίου 2019 και υποβλήθηκαν 630 αιτήσεις με την παραπάνω διαδικασία. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί, καθώς θα προστεθούν οι αιτήσεις που πολλοί γονείς κατέθεσαν οι ίδιοι ηλεκτρονικά.

Για το ΚΔΑΠΜΕΑ, οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 50, που είναι οι προσφερόμενες θέσεις, αλλά ο Δήμος Καλαμάτας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση όλων των αιτούντων.
Θα ακολουθήσει η έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων και θα δοθεί δυνατότητα ενστάσεων.
Σημειώνεται, τέλος, πως τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου και τη Δευτέρα 8 του μήνα, επειδή τα περισσότερα σχολικά κτήρια είναι εκλογικά κέντρα. Το ΚΔΑΠΜΕΑ θα λειτουργήσει κανονικά.

Τα ΚΔΑΠ, η στελέχωση και η πανθομολογούμενη προσφορά τους αποτελούν αντικειμενικά μία μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, με χειροπιαστό αντίκρυσμα στην κοινωνία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More