TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος απηύθυνε σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, την εξής αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους Διευθυντές, τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας και των Νομικών του Προσώπων:
«Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Αποχωρώντας από την ηγεσία του Δήμου μας μετά από 13 χρόνια, αισθάνομαι βαθειά την υποχρέωση, αποχαιρετώντας σας, να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αποδοτική και δημιουργική συνεργασία μας, στους διάφορους τομείς της δημοτικής δράσης, που αντικειμενικά ωφέλησε την Καλαμάτα και τους συνδημότες.
Και είναι βέβαιο πως καμία Δημοτική Αρχή και καμία ηγεσία δεν είναι δυνατόν να επιτύχουν και να παράξουν έργο, χωρίς την αρωγή και τη συμβοήθεια των υπαλλήλων.
Άλλωστε, τον ίδιο λαό υπηρετούμε όλοι και, επομένως, πρέπει να του προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον υπερθετικό βαθμό, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του και τηρώντας τον όρκο που δώσαμε.
Η Καλαμάτα βαδίζει με σιγουριά στο μέλλον, αναπτύσσεται σ’ όλους τους τομείς, αποκτά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και όλα αυτά οφείλονται και στις δικές σας προσπάθειες.
Σας παροτρύνω να συνεχίσετε να προσπαθείτε και να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας, στηρίζοντας και τη νέα Δημοτική Αρχή.
Εγώ θα είμαι δίπλα σας, συμπαραστάτης στις προσπάθειές σας και στις προσπάθειες της νέας Δημοτικής Αρχής για την πρόοδο της Καλαμάτας μας και των συνδημοτών μας.

Σας ευχαριστώ και σας αποχαιρετώ,

Π. Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More