LIFE STYLE TOP NEWS

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει pole dancing κι ενθουσιάζει τους πάντες

Στα 50 της χρόνια επιβεβαιώνει τον τίτλο του απόλυτου sex symbol

Pole dancing κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, «Hustlers». Και η επίμαχη σκηνή από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Λατίνα σταρ, στα 50 της χρόνια, τα «σπάει», επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά τον τίτλο του απόλυτου sex symbol. Η καλογυμνασμένη τραγουδίστρια και η ηθοποιός με άνεση εκτελεί τις χορευτικές φιγούρες στο στύλο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Στη νέα ταινία, η Λόπεζ υποδύεται τη Ραμόνα, μια ιδιοκτήτρια ενός πολυσύχναστου strip club, η οποία διδάσκει μια νέα κοπέλα πώς να κινείται και να ελίσσεται πάνω στον στύλο. Κι ενώ η κοπέλα της λέει ότι δεν έχει πολλούς μύες για να κάνει τόσες πολλές κινήσεις, η Λόπεζ της απαντά: «Κάθε κορίτσι έχει τους μύες για να το κάνει αυτό».

Πάντως, η εκρηκτική σταρ, παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι η εκπαίδευση και τα γυρίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Και πως είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις pole dancing.

«Χρειάζεται δεξιότητα. Δεν μπορεί ο οποιοδήποτε να σηκωθεί και να πάει να το κάνει. Απέκτησα πολλές μελανιές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More