TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Γνωριμία με τον αρχιτεκτονικό πλούτο σε ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΒΟΥΤΑΙΝΑ-ΜΑΚΡΕΝΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΛΟΥΤΡΟ, διοργανώνουν οι «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»

Την Κυριακή 15 Μαρτίου οι «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Δήμου Μεσσήνης» θα πραγματοποιήσουν περιήγηση με στόχο την γνωριμία του αρχιτεκτονικού πλούτου των χωριών Άνω Βούταινα, Κάτω Βούταινα, Μάκρενα και Παλαιό Λουτρό ενώ θα περιηγηθούν και στο μονοπάτι που συνδέει το Σπήλαιο Κουφιέρου με το Άνω Κοντογόνι.  Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα όμορφο και ιδανικό για  βιωματικές εμπειρίες σύμπλεγμα ορεινών χωριών στο οποίο ο περιηγητής εκτός από μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς θα βρεθεί και σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής και ζήσει στιγμές γαλήνης.  Σημείο εκκίνησης έχει ορισθεί η πόλη της Μεσσήνης στις  10 και 30 το πρωϊ της Κυριακής (σταθμός ΟΣΕ) και  η Άνω Βούταινα στις 11 και 30. Για περισσότερες πληροφορίες  όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην περιήγηση μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή Γιάννη Λάσκαρη στο 6945 568387.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More