TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη με τον Αλέξη χωρίζουν

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως: Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο.

Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη.

Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης; Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 22.00 στις «Άγριες Μέλισσες» στο επεισόδιο 99;

Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν ναδιαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια. Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη, ενώ η Σοφούλα, που βλέπει σιγά- σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά; Η Ελένη σκέφτεται, για πρώτη φορά, να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεσή της, όταν ο Βόσκαρης με τον δικηγόρο του της προτείνουν μια συμβιβαστική λύση. Θα δεχτεί η Ελένη να εγκαταλείψει τη μάχη;

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More