TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Διάβημα και αγωνία για τα αδέσποτα στη Μεσσήνη.

Με αφορμή περιστατικών επιθέσεων από αγέλη αδέσποτων σκύλων στην πόλη εκφράζω την αγωνία μου για την εξέλιξη του προβλήματος που ταλανίζει την πόλη πολλά χρόνια με θύματα τα ίδια τα ζώα που παραμένουν στους δρόμους  όμως παράλληλα επικρατεί έντονος ο  φόβος πολιτών που συνοδεύουν τα δεσποζόμενα ζώα ή διατρέχουν σημεία που αυτά περιφέρονται.

Μαζί με το διάβημα μου στις υπηρεσίες για άμεση κινητοποίηση  κάνω για άλλη μια φορά έκκληση για κοινή δράση για συνεργασία με εθελοντές και ενίσχυσης της  δράσης για υιοθεσία  αδέσποτων ζώων. Επίσης πρέπει να παροτρύνουμε τους πολίτες να  καταγγέλλουν όπου υπάρχουν φαινόμενα  κακοποίησης τους αλλά και εγκατάλειψης. Υπάρχει έντονη αγωνία για το φαινόμενο εγκατάλειψης στην πόλη πολλών ζώων και πρέπει να ενεργοποιηθεί και να στηθεί σωστά το σύστημα μέριμνας και αυτό αποτελεί ευθύνη όλων μας.

Γιάννης Λάσκαρης-(Επικεφαλής «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης-Γραμματέας Δ.Σ. Μεσσήνης)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More