TOP NEWS ΣΙΝΕΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cine Center ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Πρόγραμμα Προβολών από 10/6 έως 18/6

 

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2 (A QUIET PLACE: PART II)

Υπόθεση: Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Είδος: Θρίλερ, Διάρκεια: 97’.

Σκηνοθεσία: Τζον Κρασίνσκι.

Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κρασίνσκι, Κίλιαν Μέρφι, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Ντζιμόν Χουνσού.

Προβολές

Πέμπτη 10/6: 21:15 (2D)

Παρασκευή 11/6: 22:00 (2D)

Σάββατο 12/6: 22:00 (2D)

Κυριακή 13/6: 21:15 (2D)

Δευτέρα 14/6: 21:15 (2D)

 

 

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ (NOMADLAND)

Υπόθεση: Μετά την οικονομική κατάρρευση μίας εταιρείας σε μια πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Fern πακετάρει το Van της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ’οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από την σκηνοθέτιδα Chloé Zhao, «Η Χώρα των Νομάδων», συμπεριλαμβάνει τους αληθινούς νομάδες Linda May, Swankie και Bob Wells ως μέντορες και συντρόφους της Fern στην εξερεύνηση του απέραντου τοπίου της Αμερικανικής Δύσης. 2 Χρυσές Σφαίρες (Σκηνοθεσίας & Καλύτερης Ταινίας), Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας, Βραβείο Κοινού στο Τορόντο.

Είδος: Κοινωνική, Διάρκεια: 107’.

Σκηνοθεσία: Κλόι Ζάο.

Πρωταγωνιστούν: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Ντέιβιντ Στράδερν, Λίντα Μέι, Σαρλίν Σουάνκι, Μπομπ Γουέλς.

Τιμήθηκε με 3 Oscar

Προβολές

Τρίτη 15/6: 21:15 (2D)

Τετάρτη 16/6: 21:15 (2D)

Πέμπτη 17/6: 21:15 (2D)

Παρασκευή 18/6: 21:15 (2D)

 

 

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ

Λίγα Λόγια: Ο θίασος του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου «ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ» παρουσιάζει την παράσταση «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ & Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ». Μια νέα παράσταση δημιούργημα του θιάσου του καραγκιοζοπαίχτη Μιχάλη Θεοδωρόπουλου.

Υπόθεση: Στην ιστορία μας αυτή, ο Πασάς αναθέτει στον Χατζηαβάτη να μεταφέρει ένα μπαούλο με δώρα και να το παραδώσει στον Πασά της Αιγύπτου. Ο Χαζηαβάτης παίρνει μαζί του για βοήθεια τον Καραγκιόζη ο οποίος, εξαιτίας της περιέργειας του, θα κάνει το ταξίδι άνω-κάτω και θα βάλει και τους δύο σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες που θα προσφέρουν άφθονο γέλιο!…

 

Είσοδος: 6

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή 11/6: 20:15

Σάββατο 12/6: 20:15

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More