TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δεύτερο Φεστιβάλ Χωριού Μεσσηνίας – Φωτογραφικός Διαγωνισμός με αξιοθέατα και παραδοσιακά γεύματα!

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Στην ομορφιά που χάνεται» διοργανώνει το δεύτερο  ψηφιακό φεστιβάλ χωριού, όπου θα «διαγωνισθούν» φωτογραφίες από χωριά της Μεσσηνίας με θέμα αξιοθέατα των χωριών αλλά και παραδοσιακά εδέσματα.

Συγκεκριμένα, στις 18 και 19 Ιουλίου θα δημοσιεύονται από τις πρώτες πρωινές ώρες φωτογραφίες χωριών που θα έχουν στείλει οι συμμετέχοντες στο email: photoxorio@gmail.com .

Οι δέκα  φωτογραφίες που θα αποσπάσουν  τα περισσότερα like θα αναδείξουν και τους  νικητές του φεστιβάλ. Η  σελίδα «Στην ομορφιά που χάνεται» είναι μια σελίδα με πανελλήνια εμβέλεια και πολλούς  φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από αυτόν το διαγωνισμό προβάλλονται τα χωριά, ενώ η μεγάλη συμμετοχή θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. Το δε θέμα είναι ελεύθερο και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταχωρούν το όνομά τους ή ένα ψευδώνυμο, αλλά οπωσδήποτε το όνομα του χωριού ή του εδέσματος.

Την δράση συντονίζουν οι: Άρης Μπαρκούρας , Γιάννης Λάσκαρης, Γιάννης Γεωργακόπουλος και Νίκη Γιαννακοπούλου (πληροφορίες  στο τηλέφωνο 6945568387).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More