TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Με μία ακόμα ιατρό Ψυχίατρο ενισχύεται το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ορκίστηκε σήμερα Δευτέρα 19/7/2021 στο γραφείο της Διοικήτριας του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Ελένης Αλειφέρη, η ιατρός Ψυχίατρος κ.Δήμα Σοφία η οποία διορίζεται ως επικουρική ιατρός με σύμβαση διάρκειας δύο (2) ετών.

Η νέα ιατρός θα ενισχύσει το προσωπικό του Ψυχιατρικού Τμήματος της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας και επίσης θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

Η Διοικήτρια κ.Ελένη Αλειφέρη καλοσώρισε την κ.Δήμα και συζήτησε μαζί της για θέματα ψυχικής υγείας, τονίζοντας την σημασία ενίσχυσης των ψυχιατρικών δομών στο Νομό Μεσσηνίας η οποία αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της Διοίκησης.

Επίσης ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης ενός (1) ιατρού Ψυχιάτρου (Επιμ Β΄) και επίσης άλλη μία θέση ιατρού Ψυχιάτρου (Επιμ Β΄) βρίσκεται στο στάδιο αξιολόγησης από το Συμβούλιο Κρίσεων Ιατρών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More