TOP NEWS ΣΙΝΕΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cine Center ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Πρόγραμμα Προβολών από 27/8 έως 31/8

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ:THE SUICIDE SQUAD

Υπόθεση:Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή αλλιώς την Μπελ Ρέιβ, τη φυλακή με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ. Εκεί, όπου οι χειρότεροι υπερ-κακοί βρίσκονται έγκλειστοι και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποδράσουν, ακόμα και αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην άκρως απόρρητη και σκοτεινή TaskForce X. Ποια είναι όμως η σημερινή αποστολή ζωής και θανάτου; Να συγκεντρωθεί η ομάδα της κομπίνας, αποτελούμενη από τους Μπλοντσπορτ, Ειρηνοποιό, Κάπτεν Μπούμερανγκ, Ρατκάτσερ 2, Σάβαντ, Κινγκ Σαρκ, Μπλακ Γκαρντ, Τζάβελιν και την αγαπημένη ψυχοπαθή όλων, ΧάρλεϊΚουίν. Έπειτα, να αποκτήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και να πέσουν (κυριολεκτικά) στο απομακρυσμένο και γεμάτο εχθρούς, νησί του ΚόρτοΜαλτέζ. Περπατώντας σε μία ζούγκλα γεμάτη μαχητές αντιπάλους και αντάρτικες δυνάμεις σε κάθε στροφή, η ομάδα βρίσκεται σε αποστολή αναζήτησης και καταστροφής, με τον Συνταγματάρχη ΡικΦλαγκ από εδάφους, να προσπαθεί να τους κρατήσει φρόνιμους και τους κυβερνητικούς τεχνικούς της ΑμάνταΓουόλερ στα αυτιά τους, να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση. Και όπως πάντα, μία λάθος κίνηση και είναι όλοι νεκροί (είτε βρεθούν στα χέρια των αντιπάλων τους, ενός μέλους της ομάδας ή της ίδιας της Γουόλερ). Αν κάποιος ήθελε να βάλει ένα στοίχημα, το έξυπνο χρήμα θα ήταν να ποντάρει εναντίον όλων τους.

Είδος:Περιπέτεια, Διάρκεια:132’.

Σκηνοθεσία:Τζέιμς Γκαν.

Πρωταγωνιστούν:ΜάργκοτΡόμπι, ΊντριςΈλμπα, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζον Σίνα, ΣιλβέστερΣταλόνε, ΤζόελΚίναμαν, ΤζάιΚόρτνεϊ, Πίτερ Καπάλντ, ΝτέιβιντΝταστμάλκιαν, ΝτανιέλαΜέλχιορ, ΜάικλΡούκερ, Άλις Μπράγκα.

Προβολές

Παρασκευή 27/8: 21:15 (2D)

Σάββατο 28/8: 21:15 (2D)

Κυριακή 29/8: 21:15 (2D)

Δευτέρα 30/8: 21:15 (2D)

Τρίτη 31/8: 21:15 (2D)

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More