LIFE STYLE TOP NEWS

Donna D’Errico: Την αποκάλεσαν «πολύ μεγάλη» και η 54χρονη του Baywatch απαντά με πόζες με μπικίνι

Η πρώην σeξι πρωταγωνίστρια του Baywatch, Donna D’Errico, πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στους haters που την αποκάλεσαν «πολύ μεγάλη» με εντυπωσιακές πόζες με μπικίνι που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία.

Η 54χρονη, πια, ηθοποιός δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο όπου πόζαρε με ένα αποκαλυπτικό καυτό ροζ μπικίνι με μικρά ασπρόμαυρα δεσίματα στο σλιπ της, ενώ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της.

Στη λεζάντα της η πρώην σύζυγος του Nikki Sixx, του heavy metal συγκροτήματος Mötley Crüe, είπε ότι δεν είναι κοντά στην τελειότητα «αλλά νιώθω πολύ καλά».

Το επίμαχο βίντεο ως «απάντηση» στους haters της

Το βίντεο που δημοσίευσε δημιουργήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες, σε 360 μοίρες έτσι ώστε οι followers της να μπορέσουν να δουν καλά τόσο το μπροστινό μέρος του σώματός της, όσο και τα οσπίσθιά της. Η τηλεπερσόνα έδειχνε να είναι αψεγάδιαστη με γυμνασμένα πόδια, επίπεδη κοιλιά και σμιλεμένα χέρια.

Στη λεζάντα του βίντεο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να δημοσιεύει εικόνες με μαγιό, αφού οι haters της είπαν ότι δεν είναι κατάλληλο για την ηλικία της. «Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια στην άλλη ανάρτησή μου», είπε στους followers της. «Τα διάβασα όλα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κοντά στην τελειότητα, αλλά νιώθω πολύ καλά».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More